Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Case De Vanzare Vulcan Hd

Case De Vanzare Vulcan Hd. Se vinde garaj situat în municipiul vulcan la 200 m de statia petrom vulcan , spre valea lupseasca , garajul este construit pe teren proprietate (30 m2). Casa scarii, living, baie, 2 dormitoare si bucatarie cu iesire pe terasa acoperita, ce poate. Casa cu 2 camere,bucătărie,baie,cămară, cu o suprafață construită de 91 m. 🏡 profita de preturile avantajoase in vulcan in centru sau spre periferie 🏡. Zona central număr camere 5 suprafața utilă (m²) 248 an finalizare construcție 2009 suprafață teren (m²) 1080.

Case de vânzare în chișinău. Casa de vanzare mobilata complect+skoda fabia 2007,usor negociabil(plecam din tara. Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? 3656 totae termen case de vanzare vulcan. Dispune de curent electric, apă, canalizare, centrală proprie pe gaz și cablu tv.

Case De Vanzare Vulcan Lajumate Ro Anunturi Gratuite
Case De Vanzare Vulcan Lajumate Ro Anunturi Gratuite Source from : https://lajumate.ro/anunturi_case-vile-de-vanzare_in-vulcan-hd.html
Constructie din caramida, cu o compartimentare ideala: Zona central număr camere 5 suprafața utilă (m²) 248 an finalizare construcție 2009 suprafață teren (m²) 1080. Găsește imobile de vânzare în vulcan la cele mai bune prețuri. Este compusa din living cu bucatarie deschisa, baie, o terasa inchisa si o terasa deschisa la parter si la mansarda doua dormitoare, o baie si doua balcoane din. Imobiliare » case de vanzare.

Zona central număr camere 5 suprafața utilă (m²) 248 an finalizare construcție 2009 suprafață teren (m²) 1080.

Case/vile de vanzare in localitatea vulcan. Case si vile de vânzare în vulcan. Casa de vanzare situata in holboca, judetul iasi. Case de vânzare în chișinău. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Case/vile de vanzare in localitatea vulcan. Casa scarii, living, baie, 2 dormitoare si bucatarie cu iesire pe terasa acoperita, ce poate. Are doar un perete comun cu vecinul. Zona central număr camere 5 suprafața utilă (m²) 248 an finalizare construcție 2009 suprafață teren (m²) 1080. Vezi aici 5 imobile de vânzare pentru vulcan, cu prețuri de la 34.500 €.

Case De Vanzare Hunedoara Lajumate Ro Anunturi Gratuite
Case De Vanzare Hunedoara Lajumate Ro Anunturi Gratuite Source from : https://lajumate.ro/anunturi_case-vile-de-vanzare_in-hunedoara.html
Casa scarii, living, baie, 2 dormitoare si bucatarie cu iesire pe terasa acoperita, ce poate. Casa cu 2 camere,bucătărie,baie,cămară, cu o suprafață construită de 91 m. Prețuri accesibile la case noi în cele mai solicitate sectoare a orașului. Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Dispune de curent electric, apă, canalizare, centrală proprie pe gaz și cablu tv.

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Case de vanzare vulcan, vulcan. Case de vânzare în chișinău. Vezi aici 5 imobile de vânzare pentru vulcan, cu prețuri de la 34.500 €. Are doar un perete comun cu vecinul. Localitate brasov codlea ghimbav rasnov sacele zarnesti bod cristian dumbravita feldioara harman lunca calnicului moieciu podu oltului poiana brasov predelut prejmer sanpetru tarlungeni timisu de jos vulcan zizin.

Vezi aici 5 imobile de vânzare pentru vulcan, cu prețuri de la 34.500 €. De vanzare casa in vulcan construita din lemn in anul 2013 pe un teren de 750 mp, p+m cu suprafata desfasurata de 96 mp. Casa si teren de vanzare in municipiul vulcan, judetul hunedoara. Case si vile de vânzare în vulcan. Casa vulcan, zona usor accesibila la sosea, amenajata complect, casa are 110 mp amprenta la sol, cu 3 camere, 2, holuri, bucatarie si camara, 2 bai, anexe,amenajari interioare.

Vanzare Casa Saseasca Vulcan Teren 2750mp Brasov Kardinal Imobiliare
Vanzare Casa Saseasca Vulcan Teren 2750mp Brasov Kardinal Imobiliare Source from : http://kardinal-imobiliare.ro/vanzare-case/vulcan/orice-zona/vanzare-casa-saseasca-vulcan-teren-2750mp--brasov-X72G11058
Explorează și case de vânzare! De vanzare casa in vulcan construita din lemn in anul 2013 pe un teren de 750 mp, p+m cu suprafata desfasurata de 96 mp. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Prețuri accesibile la case noi în cele mai solicitate sectoare a orașului. Casa de vanzare situata in holboca, judetul iasi.

Casa si teren de vanzare in municipiul vulcan, judetul hunedoara.

Casa de vânzare în vulcan hd. Are doar un perete comun cu vecinul. Găsește imobile de vânzare în vulcan la cele mai bune prețuri. Explorează și case de vânzare! 3656 totae termen case de vanzare vulcan.

Post a Comment for "Case De Vanzare Vulcan Hd"