Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Placinta Cu Spanac Greceasca

Placinta Cu Spanac Greceasca

Reţetă grecească de plăcintă cu spanac: Aveti nevoie de 5 foi de placinta, din care mai taiati putin pentru a.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

În cinstea spanacului, am făcut o placinta greceasca spanakopita. Este delicioasă și o idee minunată de pachet pentru la birou. Se repeta pana aveti 4 foi in tava.

Placinta Greceasca Cu Spanac Si Branza Feta Gurmandino Ro
vizitati articolul complet aici : http://gurmandino.ro/2011/11/21/placinta-greceasca-cu-spanac-si-branza-feta/
O placinta cu spanac, sotat impreuna cu ceapa sau salote, usturoi, branza feta si ou. Vei exclama de placere atunci cand vei gusta aceasta placinta plina de vitamine. Daca folosim spanac proaspat, ceea ce este si recomandat, acesta se spala si se toaca marunt.

Spanakopita este o placinta cu spanac si branza feta care isi are originile in bucataria traditionala greceasca si acre este servita foarte des in grecia, mai ales ca gustare.

E o reteta greceasca autentica pe care vei vrea sa o gatesti de mai multe ori, chiar si cu spanac proaspat. Reţetă grecească de plăcintă cu spanac: Aluat:2 oua,100g unt,50ml ulei de masline,200ml iaurt grecesc,15 praf de copt,1 lingura sare,1 lingura otet,2.

Se unge cu ulei si se pune deasupra a doua foaie fillo, se unge si se adauga o alta foaie. Inlocuiti branza feta cu tofu sau realizati o. Pregatiti o forma rotunda de placinta cu diametrul de 16 cm.

Placinta Cu Spanac Si Branza Feta 800g Kihi Family Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/supermarket/placinta-cu-spanac-si-branza-feta-800g-kihi-family-75139/pd/DZJD5BBBM/
Placinta greceasca cu spanac se gateste din: Aveam un pachet cu foi de placinta proaspete ce asteptau cuminti in frigider…nu mai spun de telemeaua in saramura, de la delaco care nu imi lipseste niciodata. O plăcintă din foi subțiri (filo sau foi grecești) unse cu unt topit sau ulei de măsline și umplută cu un strat gros de.

Placinta greceasca cu spanac se gateste din:

O placinta cu spanac, sotat impreuna cu ceapa sau salote, usturoi, branza feta si ou. Reţetă grecească de plăcintă cu spanac: Placinta cu branza sarata si spanac, reteta pas cu pas, o reteta savuroasa, o bomba calorica extrem de gustoasa.

Daca folosim spanac proaspat, ceea ce este si recomandat, acesta se spala si se toaca marunt. E o reteta greceasca autentica pe care vei vrea sa o gatesti de mai multe ori, chiar si cu spanac proaspat. Acum deja ma gandesc sa o prepar si cu alte legume.

Retete Culinare Preparatedevis Ro Placinta Greceasca
vizitati articolul complet aici : https://www.preparatedevis.ro/search/label/placinta%20greceasca
Este delicioasă și o idee minunată de pachet pentru la birou. Spanakopita este o placinta cu spanac si branza feta care isi are originile in bucataria traditionala greceasca si acre este servita foarte des in grecia, mai ales ca gustare. Rețeta de spanakopita cu feta sau telemea, spanac și foi subțiri de plăcintă.

Vei exclama de placere atunci cand vei gusta aceasta placinta plina de vitamine.

La fel şi brânza feta. Aluat:2 oua,100g unt,50ml ulei de masline,200ml iaurt grecesc,15 praf de copt,1 lingura sare,1 lingura otet,2. Pentru acest inceput de saptamana va propun o placinta cu greceasca cu spanac si branza feta.

Post a Comment for "Placinta Cu Spanac Greceasca"