Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Apartament 2 Camere Floresti

Apartament 2 Camere Floresti

Apartamentul este decomandat, compus din o camera de zi, bucatarie. Vezi 3 rezultate pentru apartament 2 camere floresti chirie la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate de închiriat începând de la 206 eur.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cauți mai multe imobiliare de închiriat? Usa metalica la intrare in apartament Apartamentul este situat la nivelul 1 al unui imobil dispus pe 4 etaje, izolat termic atat la exterior cat si la interior, cu acces rapid catre strada.

Mobitim Vinde Apartament 2 Camere Constructie Noua Finisat Modern Floresti Mobitim Agentie Imobiliara Cluj
vizitati articolul complet aici : https://mobitim.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-floresti-cluj-napoca-2048
Apartamentul este situat la nivelul 1 al unui imobil dispus pe 4 etaje, izolat termic atat la exterior cat si la interior, cu acces rapid catre strada. Klik imobiliare propune spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat in floresti, zona atelierul de pizza in suprafata utila de 59 mp apartamentul este compartimentat din living + bucatarie, dormitor, baie si hol ; Rus, aproape de mijloacele de transport in comun.

Camere 1 camera 2 camere 3 camere 4 sau mai multe camere.

Apartamentul este decomandat, compus din o camera de zi, bucatarie. Living spatios, hol, dormitor, bucatarie, dresing, baie, pod. Apartament cu 2 camere in orasul floresti.

Living cu bucatarie de tip openspace, un dormitor, o baie si o loggie. Apartamentul are suprafata utila de 58 mp, este decomandat, are 2 camere: Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata de 75 mp, este compartimentat in:

Vanzare Apartament 2 Camere Floresti 55 96mp Columnaresidence Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.columnaresidence.ro/apartament-2-camere-55.96mp-256
Inchiriere apartament 2 camere decomandat compus din 2 camere separate, hol, bucatarie separata, baie cu geam si balcon. Welt imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament 2 camere in floresti, zona porii. Găsește apartamentul la care visezi, spațios și bine amplasat, în județul cluj!

Apartament 2 camere de vanzare in cartier floresti floresti, 1 bai, 1 balcoane, etaj intermediar/4 semidecomandat, id v682974 doar prin tara imobiliare.

Inchiriere apartament 2 camere decomandat compus din 2 camere separate, hol, bucatarie separata, baie cu geam si balcon. Apartament cu 2 camere, situat in cluj napoca, cartierul floresti, zona tauti. Apartamentul este situat pe strada catanelor, la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje.

Apartamentul este amplasat la etajul 2 al unui imobil cu 2 niveluri si dispune de o suprafata utila de 56 mp si 1 balcon. Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata de 75 mp, este compartimentat in: Se afla la 2 minute de statie autobuz 2 minute de magazin.

Comision 0 Apartament 2 Camere Floresti Zona Sub Cetate Imobile Transilvania
vizitati articolul complet aici : https://imobiletransilvania.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-floresti-2223
In plus dispune de 1 balcon, o debara si o parcare. La interior prezinta finisaje moderne, este semidecomandat, fiind compartimentat astfel: Cauți mai multe imobiliare de închiriat?

Vând apartament 2 camere florești.

Columna residence este un ansamblu rezidențial care propune spre vânzare. Apartamentul este situat la nivelul 1 al unui imobil dispus pe 4 etaje, izolat termic atat la exterior cat si la interior, cu acces rapid catre strada. Apartamentul are suprafata utila de 58 mp, este decomandat, are 2 camere:

Post a Comment for "Apartament 2 Camere Floresti"