Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Hotel Magura Targu Ocna

Hotel Magura Targu Ocna

Bar de zi terasa restaurant parcare pazita lift sala de conferinte. Superb si relaxant,administrare organizata si foarte tipic hotelier,recomand cu toata increderea celor ce vor sa viziteze.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

+40364431800 — booking, phone, email, photos — no credit card — booking from lei 67 — best price! Superb si relaxant,administrare organizata si foarte tipic hotelier,recomand cu toata increderea celor ce vor sa viziteze. Această pagină a fost dezactivată!

Hotel Targu Ocna 9 Alternative Travelminit Ro
vizitati articolul complet aici : https://travelminit.ro/ro/cazare/targu-ocna?t=HOT
Târgu ocna, 31 mosoare street — phone: Numar de locuri de cazare: Hotelul magura este amplasat in centrul orasului, la 200 m de gara si dispune de 230 locuri de cazare in 115 camere, din care 95 cu 2 paturi si 20 matrimoniale, dotate cu tv cablu, baie proprie, telefon, balcon.

Bar de zi terasa restaurant parcare pazita lift sala de conferinte.

9 pret camera incepand de la: Hotelul magura, plasat in centrul orasului, la 200 m de gara, dispune de: Numar de locuri de cazare:

Hotelul magura este amplasat in centrul orasului, la 200 m de gara si dispune de 230 locuri de cazare in 115 camere, din care 95 cu 2 paturi si 20 matrimoniale, dotate cu tv cablu, baie proprie, telefon, balcon. 4 etaje, 230 locuri in 115 camere ( 95 cu 2 paturi si 20 matrimoniale),cu tv color, baie, telefon, balcon, centrala termica proprie. 18 numar de camere disponibile:

Pensiunea Magura Ocnei Targu Ocna Contact Direct
vizitati articolul complet aici : https://www.turistinfo.ro/targu_ocna/cazare-targu_ocna/pensiunea_magura_ocnei-c112825.html
Informații oferite de ministerului turismului. Verifică dacă hotel magura din targu ocna are acordul ministerul turismului să funcționeze ca unitate de cazare. Monumentul eroilor de pe muntele magura/mount magura heroes' monument.

Zina zinica recommends hotel măgura.

Târgu ocna, 31 mosoare street — phone: Servicii oferite de hotel magura targu ocna. A not very big park situated at the feet of magura mountain.here you can find some mineral water springs,a balneary center,a swimming pool,and a restaurant.there's a few children playgrounds,too.

Hotelul magura este amplasat in centrul orasului, la 200 m de gara si dispune de 230 locuri de cazare in 115 camere, din care 95 cu 2 paturi si 20 matrimoniale, dotate cu tv cablu, baie proprie, telefon, balcon. Hotelul cuprinde o sală de restaurant cu 250 locuri, un bar de hol cu 30 locuri și o sala de conferinte. Town hall of targu ocna.

Pensiunea Magura Ocnei Targu Ocna Aktualisierte Preise Fur 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-magura-ocnei.de.html
Find 40 traveller reviews, 108 candid photos, and prices for hotels in targu ocna, romania. Book the best targu ocna hotels on tripadvisor: Zina zinica recommends hotel măgura.

Town hall of targu ocna.

Hotelul cuprinde o sală de restaurant cu 250 locuri, un bar de hol cu 30 locuri și o sala de conferinte. Contact direct cu proprietarul si rezervare fara comision. Zina zinica recommends hotel măgura.

Post a Comment for "Hotel Magura Targu Ocna"