Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Profit Nerepartizat Din Anii Precedenti

Profit Nerepartizat Din Anii Precedenti

313.708 lei, profit net de rcparttzat aferent anului. Baza legala pentru da sau nu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anterior datei de 1 ianuarie 2014, termenul minim de detinere era de 2 ani. Corectii ale rezultatelor ani lor precedenti. Prin urmare pentru profiturile nerepartizate din anii precedenti, care vor fi repartizate in anul 2016, cota de impozit pe dividende va fi 5%.

Lichidare Voluntara Repartizarea Profitului
vizitati articolul complet aici : https://contabilul.manager.ro/a/7317/lichidare-voluntara-repartizarea-profitului.html
Articol de lia secareanu, sef departament consultanta financiara si audit, contexpert consulting. Baza legala pentru da sau nu. Pierderi ani precedenti profit nerepartizat pe anul 201 4

Titlurile de participare pot fi detinute pe o perioada neintrerupta de un an implinit pana la data platii acestora inclusiv.

Profit net (pierdere neta) al perioadei de gestiune 3 profit utilizat al perioadei de gestiune. Profit nerepartizat (pierdere neacoperită) al anilor precedenți. Din profitul net realizat de societatea noastra la 31.12.2014 in suma totala de.

Prin urmare pentru profiturile nerepartizate din anii precedenti, care vor fi repartizate in anul 2016, cota de impozit pe dividende va fi 5%. Baza legala pentru da sau nu. Profit net (pierdere netă) al perioadei de gestiune profit utilizat al perioadei de gestiune rezultatul din tranziţia la noile reglementări contabile.

2
vizitati articolul complet aici : Consiliul Judetean Sibiu
Baza legala pentru da sau nu. Taxe si impozite dividende profit nerepartizat din anii precedenti. Profitul ramas nerepartizat din anii anteriori se inregistreaza pe seama contului 1171.

Rezultatul din tranzitia lа noile reglementari contahile.

Prin urmare pentru profiturile nerepartizate din anii precedenti, care vor fi repartizate in anul 2016, cota de impozit pe dividende va fi 5%. Profit brut pentru anul 2015. Total profit nerepartizat (pierdere пеасорегий).

90¹ din cf nu poate fi aplicată față de operațiunea de majorare a capitalului social din contul profitului nerepartizat. Din profitul net realizat de societatea noastra la 31.12.2014 in suma totala de. Acoperirea pierderilor din anii precedenti;

Doc Contab Rez Ex Damaris Damian Academia Edu
vizitati articolul complet aici : https://www.academia.edu/13790494/Contab_rez_ex
Pierderi ani precedenti profit nerepartizat pe anul 201 4 Total profit nerepartizat (pierdere пеасорегий). Profit nerepartizat (pierdere пеасореriщ а1 апйог.

• acoperire pierderilor rezultate din corectarea erorilor din anii precedenti.

Profit nerepartizat (pierdere пеасореriщ а1 апйог. Această creştere a fost condiţionată de majorarea profitului nerepartizat cu 205,5 mil. 313.708 lei, profit net de rcparttzat aferent anului.

Post a Comment for "Profit Nerepartizat Din Anii Precedenti"