Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Cel Mai Lung Cuvant In Germana

Cel Mai Lung Cuvant In Germana

Persons catching a connecting flight who do not leave the transit zone of a. Podiumul este completat de „encefalomielopoliradiculonevrita, o boală.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Germanii sunt cunoscuti insa ca mari amatori de substantive compuse lungi. Desi acest cuvant a fost utilizat destul de mult, el nu a fost introdus niciodata in dictionar. If you are unsure what to do, you can ask your doctor however, these illnesses might not be prevalent in germany at all.

Cum Să Enervaţi Un Neamţ Travel Ideas
vizitati articolul complet aici : https://sites.google.com/site/travelforexperience/cum-sa-enervati-un-neamt
German citizens and persons who are resident in germany with a current right to reside in the country, as well as their spouses, partners living in the same household and minor children. Pe poziția a doua al celui mai lung cuvânt din limba română se găsește „difosfopiridinnucleotidpirofosfataza (36 de litere), care reprezintă o enzimă. Cele mai lungi cuvinte din limba germana.

Desi acest cuvant a fost utilizat destul de mult, el nu a fost introdus niciodata in dictionar.

Instead, german doctors might recommend vaccinations. Desi acest cuvant a fost utilizat destul de mult, el nu a fost introdus niciodata in dictionar. Anticonstitucionalissimamente cel mai lung cuvant potughez este celebrul anticonstitucionalissimamente, care inseamna cel mai lung cuvant german clasic, format din 79 de litere, se traduce in romana prin 16 cuvinte:

Cel mai lung cuvant in limba germana este rindfleischetikettierungs. Instead, german doctors might recommend vaccinations. Gapol ro gapol theory grammatical tense syntax.

12 Fapte Fascinante Despre Limba Germană 2021
vizitati articolul complet aici : https://ro.yourtripagent.com/9991-12-fascinating-facts-about-german-language
Daca in limba romana fiecare cuvant din dictionar are propria lui semnificatie iar cuvintele pot fi folosite doar pentru a forma propozitii si fraze, in limba germana, stim bine, cuvintele se pot uni intre ele pentru a forma cuvinte noi. Cele mai lungi cuvinte din limba germana. Gapol ro gapol theory grammatical tense syntax.

Cel mai lung cuvant in limba germana este rindfleischetikettierungs.

Parcă nu mai pare atât de lung, acum că am discutat mai întâi despre rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragunggesetz. In germany, vaccination isn't compulsory, but strongly advised by all health authorities. Dacă va fi scos din uz, un concurent serios pentru titlul de cel mai lung cuvânt este unul alcătuit din 49 de litere.

Cel mai lung cuvânt din lume. Unul din titlurile de legi din parlamentul mecklenburg, germania, a fost abrogat pentru că era prea lung. Curiozitaţi ale limbii romane limbi straine crystal mind.

Limba Germana Renunta La Cel Mai Lung Cuvant Al Sau In Urma Unei Decizii Ue
vizitati articolul complet aici : https://m.ziare.com/europa/limba-germana-renunta-la-cel-mai-lung-cuvant-al-sau-in-urma-unei-decizii-ue-1239047
Cel mai lung cuvânt din lume. Limba germana renunta la cel mai lung cuvant al sau in urma unei decizii ue pentru nemtii pasionati de jocurile lingvistice initiativa ue de a interzice efectuarea testelor de depistare a encefalopatiei spongiforme bovine esb la vacile sanatoase a condus la. In germany, vaccination isn't compulsory, but strongly advised by all health authorities.

El înseamnă companie de asigurări care oferă protecție legală.

Acesta este cel mai lung cuvânt din limba germană care este folosit în regim uzual. Cel mai lung cuvânt din lume. A mai fost unul din 63 dar a fost scos rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz.

Post a Comment for "Cel Mai Lung Cuvant In Germana"